Sacha Inchi Olie 250 ml uit Peru

Sacha Inchi Olie 250 ml uit Peru

Wanneer men deze olie besprenkeld over salades of gekookte groenten krijgt men een aangename licht nootachtige aroma.

€24,95

€20,00

Korting vanaf €4,95 (20%)!

  • Sacha Inchi Olie (Latijnse naam Plukenetia volubilis) is een plantaardige spijsolie
  • De olie heeft een lichte smaak en aroma
  • Gemaakt van vers gemalen zaden
  • Superfood. Uitstekende bron van Omega 3 en Omega 6 (linolzuur)
  • De olie is een perfecte aanvulling voor mensen die geen vis eten of onvoldoende Omega rijke groenten. Te gebruiken als dressing in salades en andere gerechten.

De olie hoort bij de Superfood’s en wordt verkregen door een zorgvuldige koude persing van de zaden van de stervormige vrucht die groeien aan de Sacha Inchi plant. Dit is een inheemse plant in Peru die oliehoudende zaden heeft met een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren zoals Omega-3, 6 en 9, en een hoog niveau aan eiwitten. De vrucht is stervormig en heeft donkerbruine zaden. De Sacha Inchi Plant is waarschijnlijk een van de weinige Amazone planten met een continue productie van zaden. Volkeren in het Amazonegebied gebruiken de olie of bladeren van de Sacha Inchi plant al duizenden jaren en zijn een belangrijk onderdeel van hun voeding

Sacha Inchi Olie is licht verteerbaar (96%). Het bevat geen additieven of conserveringsmiddelen. De olie heeft een kenmerkende heerlijke smaak en aroma.

Gebruik van de olie biedt een ideale balans tussen Omega 3 en 6 en kan een belangrijke bijdrage leveren aan een gezonde levensstijl.

De olie bevat 48% Omega 3 vetzuren (Alfa Linoleenzuur), 35% Omega 6 (Linolzuur) en 9% Omega 9 (Oliezuur)

Verder is de olie ook een bron van vitamines A en E

Inhoud:
250 ml
Ingredienten:
100% Sacha Inchi Zaden Olie
Houdbaarheid:
2 jaar in ongeopende fles en 1 jaar na opening mits goed bewaard

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>