J. Leblanc Walnootolie 250 ml / Huile Noix

J. Leblanc Walnootolie 250 ml / Huile Noix

Deze olie is rijk aan Omega 6. De smaak is een combinatie van zowel bitter en zoet.

€10,75

 • J. Leblanc walnootolie is geproduceerd op ambachtelijke wijze
 • Bittere zoete smaak
 • Intense walnootaroma
 • Van nature rijk aan Omega 6
 • Te gebruiken bij bijvoorbeeld blauwe kaas, fruit en salades

Deze walnootolie is geperst door J. Leblanc in de Bourgogne, Frankrijk en heeft een bitter zoete intense walnootsmaak. Op deze plek in de Bourgogne worden al sinds 1878 op ambachtelijke wijze culinaire oliën geproduceerd. De firma J. Leblanc is toegewijd om deze manier van oliepersen te behouden en zo hun reputatie als een van de beste premium kwaliteit olieproducenten in stand te houden. Deze walnootolie is gemaakt van de beste kwaliteit walnoten, speciaal geselecteerd op smaak en kleur en voorzichtig zijn verwerkt tot deze heerlijke olie met een intense aroma en aparte walnootsmaak. De beste manier om de intense walnootsmaak te behouden is om de olie onverhit te gebruiken. Gebruik de olie in de sla bij blauwe kaas en als smaakmaker in zoete gerechten, taart of cake.

Inhoud:
250 ml
Ingredienten:
100% walnoten
Houdbaarheid:
Mits goed bewaard 2 jaar in ongeopende fles en 1 jaar na opening

0 reacties op “J. Leblanc Walnootolie 250 ml / Huile Noix

 1. Hallo,
  Zoals u weet zijn in bijna alles wat je koop kunsmatige toevoegingen aanwezig. Ik ga er vanuit dat het bij dit product niet toepassing is.
  In afwachting op uw antwoord verblijf ik,
  Met vriendelijke groet, John Veen

 2. Beste John,

  Het klopt wat je zegt; in deze walnootolie zitten geen kunstmatige geur of smaakstoffen. Het bestaat enkel en alleen uit 100% walnootolie. Alle andere oliën van J. Leblanc zijn overigens ook 100% vrij van kunstmatige stoffen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>