J. Leblanc Druivenpitolie 1000 ml / Huile Pepins Raisins (Helaas even Uitverkocht!)

J. Leblanc Druivenpitolie 1000 ml / Huile Pepins Raisins (Helaas even Uitverkocht!)

Een 100% Extra Vierge neutrale olie met een lichte druivensmaak. Geproduceerd door een van de beste oliemakers in Frankrijk (en misschien van de wereld)

€14,25

 • J. Leblanc druivenpitolie wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd in de Bourgogne.
 • Licht verteerbare druivensmaak.
 • Heldere neutrale smaak.
 • Een ideale basisolie om andere smaken mee te neutraliseren.
 • Redelijk hoog verbrandingspunt dus kan gebruikt worden om mee te koken.
 • Te gebruiken als dressing, om mayonaise mee te maken of om mee te marineren.

Deze Druivenpitolie is geperst door J. Leblanc in de Bourgogne Frankrijk en is een olie met een neutrale smaak wat als voordeel heeft dat het voor vele culinaire doeleinden te gebruiken is. Op deze plek in de Bourgogne worden al sinds 1878 op ambachtelijke wijze culinaire oliën geproduceerd. De firma J. Leblanc is toegewijd om deze manier van oliepersen te behouden en zo hun reputatie als een van de beste premium kwaliteit olieproducenten in stand te houden.

Deze druivenpitolie is gemaakt van speciaal geselecteerde druivenpitten die als bijproduct worden verkregen bij de lokale wijnmakerijen. De neutrale smaak van deze olie maakt het zeer geschikt om te mengen met andere smaken zoals in marinades of bij het zelf op smaak brengen van een olie met bijvoorbeeld een rozemarijntak of basilicumblaadjes.

Door zijn redelijk hoge verbrandingspunt is deze olie geschikt om te verhitten, bijvoorbeeld bij het bakken, terwijl de neutrale kleur en smaak de olie ook geschikt maakt om bijvoorbeeld mayonaise mee te maken of sla dressings.

Inhoud:
1000 ml
Ingredienten:
100% druivenpitten
Houdbaarheid:
2 jaar in ongeopende fles en 1 jaar na opening mits goed bewaard

0 reacties op “J. Leblanc Druivenpitolie 1000 ml / Huile Pepins Raisins (Helaas even Uitverkocht!)

 1. Ik gebruikte in Frankrijk heel vaak druivenpitolie, deze zou bij een hogere temperatuur als bak- en braadolie gebruikt kunnen worden dan olijfolie en minstens zo gezond zijn. helaas in Nederland (nog) niet te vinden. Mijn franse buren gebruikten het allemaal en ik neem hem nu van mijn vakantie reisjes mee terug.

 2. Goedenavond,

  Waar heb je deze druivenpitolie gekocht en voor welke prijs?
  Wij willen ook diverse blikken meebrengen, maar bij Auchan vreselijk duur.

  Groeten Sam

 3. Wij hebben Italiaanse druivenpitolie, misschien een alternatief zolang de J.Leblanc niet te leveren is? Zit in blikken van 1 liter

 4. Is de druivenpitolie geraffineerd en geschikt voor cosmetica?

 5. De druivenpitolie is uit de eerste persing verkregen (extra vierge) en dus niet geraffineerd. Ook is het geschikt om als cosmetica te gebruiken. Er wordt regelmatig druivenpitolie besteld door mensen die het voor de huid gebruiken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>